Hotellet

bådvinduer 027

bådvinduer 025

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi  slår dørene op for jer…

Den gamle Købmandsgård i Lønstrup er i 1990 blevet bygget om til et nyt hotel – Hotel Marinella. Heldigvis er det lykkedes at bevare de gamle bygningers charme og historiske præg. Hotel Marinella råder nu over 24 dejlige, lyse værelser. Alle med eget toilet og bad.  Vores dejlige gårdhave ligger i forbindelse med den hyggelige morgenmadsrestaurant. Hotellet ligger midt i det idylliske Lønstrup. Til Vesterhavet er der mindre end 400 meter. I kan hele tiden mærke havet – også når I går rundt i byens hyggelige gader. Lønstrup er et udflugtsmål i sig selv. Ja, hele egnen er en stor naturoplevelse. I finder mange andre seværdigheder; men uanset årstiden er Vesterhavet den største magnet – og den ligger lige uden for døren.
Med bil eller bus kan I inden for en time nå alle Nordjyllands attraktioner. Vi kan varmt anbefale et besøg hos en af byens mange kunsthåndværkere. Her kan I ofte gøre en god handel.

 

 I nærheden finder I også golfbaner, vandrestier, tennisbaner, svømmehal, museer, gamle herregårde o.s.v..
Uanset formålet med jeres besøg, gør vi vort yderste for, at opholdet skal blive en succes. Vi yder den gode, personlige service, der får vores gæster til at komme igen – år efter år.